Over Wyskwadraat

Wyskwadraat Mediation & Bemiddeling heeft een uitgebreid bod van mediationdiensten om je te helpen bij het oplossen van conflicten en het bereiken van duurzame oplossingen. Of je nu te maken hebt met een geschil in je persoonlijke leven, met je familie of in een andere context, je kunt bij Wyskwadraat terecht voor ondersteuning en begeleiding. Daarnaast is Wyskwadraat echtscheidingsspecialist. Als mediator ben ik een neutrale en onpartijdige professional die getraind is in het begeleiden van gesprekken en het creëren van een veilige omgeving voor alle betrokken partijen. Met uitgebreide kennis van conflictoplossingstechnieken en nauwe samenwerking om tot een oplossing te komen die voor alle partijen aanvaardbaar en uitvoerbaar is.

Werkzaam in het gebied Assen en omstreken, de praktijkruimte is in Assen.

Mijn doel en visie

Mijn doel is om tijdens het proces van mediation de juiste passende hulp en begeleiding in te zetten om te voorkomen dat problemen zich ontwikkelen, opstapelen of verergeren. 

Mijn visie is dat de impact van een conflict en de schadelijke gevolgen hiervan voor volwassenen en kinderen op de lange termijn voorkomen kan worden als er al in het begin de juiste hulpverlening en begeleiding wordt ingezet. Met dat in gedachten ga ik voor de best mogelijke, passende, effectieve hulp en begeleiding die relatief snel en laagdrempelig is.Een kennismaking is vrijblijvend, neen contact op voor wanneer je dit graag wilt en plan je afspraak in.