Nazorgtraject


Nazorg is iets wat nieuw is in ‘mediatorland’ en iets waar ik graag een hoofdzaak van maak. De afspraken die nu gemaakt worden, zijn voor de toekomst belangrijk. Na de
scheiding op eigen benen een nieuw bestaan opbouwen, in goede gezondheid is niet per se een makkelijke klus en vraagt naast rust, zelfreflectie en bezinning.

Ik help jullie apart indien gewenst van elkaar met het stuk gezondheid en het verwerken zodat je de aandacht geeft aan het opnieuw opbouwen van je nieuwe leven. Oude patronen loslaten, het ontkoppelen van de eerdere relatie en het
opbouwen van jouw ‘nieuwe wereld’.

Gezondheid en verwerking

We kijken naar dat wat er nodig is voor je en door middel van een Itovi scan naar hetgeen je lichaam aangeeft wat er aangevuld mag worden aan supplementen en of oliën. Want weer goed in je vel komen te zitten is een basis om te kunnen opbouwen.

Met verschillende technieken als:
  • NEI (Neuro Emotionele Integratie)
  • Pranic Healing
  • Itovi scan
Kan ik je ondersteunen in het stuk gezondheid en verwerking.

Wil je echt even helemaal “ontkoppelen”?

Dan plannen we in samenspraak met ieder van jullie, een trip naar Portugal waarin je ontzorgd wordt van A-Z. 

In de appartementen van Portimao Booking kom je tot jezelf.
In het mooie Algarve van Portugal, in een klein vissersdorpje, kom je tot jezelf en geniet je van de natuur. Op het vliegveld wacht een taxi of auto op je, bij je appartement staat een host voor je klaar die je aanspreekpunt is gedurende je trip.
Kom tot jezelf, met jezelf, pak een boek uit de kast, voel het relaxte leven, het pure eten, geniet van je massage. Geniet van het wandelen of pak de auto en rij van baai naar baai, je komt er diverse tegen waar de natuur zijn gang nog gaat en je met de zon, wind en je gedachten even echt op jezelf kunt zijn.

Deze trip geef je aan jezelf om volledig tot rust te komen.


Doe wat je nodig hebt, ga je naast de mediation voor het nazorgtraject? Ben je al gescheiden en wil je hulp in hoe het nu gaat? Ik sta open voor een gesprek om te bekijken of ik wat voor je, jullie kan betekenen.